Beach Survival Run

Inschrijven

Beach Survival Run

Niet voor watjes...

6 km (of 1 ronde*)

Deze recreatieve afstand kan zowel individueel als in groep worden afgelegd (per groep maximum 6 lopers).  Deelnemen is belangrijker dan winnen en daarom mogen de deelnemers in groep elkaar helpen bij de hidernissen.

 

12 km (of 2 rondes*)

Bij deze afstand is er een tijdsopname en wordt er een klassement opgesteld met prijzen voor de eerste 3 heren en voor de eerste dame.  Bij elke hindernis wordt er door een jury op toegekeken dat ze correct wordt genomen. Bij het niet correct uitvoeren van de hindernissen zal de deelnemer onherroepelijk uit het klassement geschrapt worden.

 

*Iedere ronde bestaat uit 18 hindernissen

 

START TIJDEN en START VOLGORDE

12 km : eerste start vanaf 13u00

6 km: eerste start vanaf 14u00

Iedere deelnemer die vooraf inschrijft krijgt per kerende mail zijn starttijd toegestuurd.  Bij daginschrijving worden de plaatsen in chronologische volgorde opgevuld.

 

 

 

Powered by

In samenwerking met

Inschrijven

Daginschrijving: € 20,00
Inclusief gratis T-shirt

 

 

Available Tickets Price Qty

Inschrijving groep (per persoon)

14,00

Inschrijving individueel

17,00

Inschrijving individueel lid OBC / Survival run West-Vl

14,00
In winkelmand

* Schrijf je in per groep, selecteer dan het aantal personen die deel uitmaken van de groep. Een groep begint vanaf 2 personen. Je mag maximaal 6 personen inschrijven per groep. Schrijf je individueel in, Selecteer dan het aantal personen die individueel inschrijven. De afstand (6 of 12 km) zal u gevraagd worden bij het afrekenen.

Contacteer ons !

O'neill Beachclub
Zeedijk 245
8370 Blankenberge
+32 (0)50 69 43 13
BE0845687669
BERICHT VERZONDEN!